Loods bouwen

“Op zoek naar een loods en/of opslagruimte?”

Home » Onze diensten

Onze diensten

Wij van Systeem Loodsen Bouw BV richten ons op de verkoop of verhuur van verschillende soorten loodsen. Ook voeren wij renovatie- en restylingswerkzaamheden uit. Naast deze diensten is het mogelijk om vele andere soorten werkzaamheden door ons uit te laten voeren. Lees hieronder meer over onze diensten.

Verhuur & verkoop van systeemloodsen

Ons aanbod in verschillende systeemloodsen is groot. Denk daarbij aan: RomneyloodsenVariantloodsen, Zadeldakloodsen en bedrijfshallen. Het is ook mogelijk om industrieplaten vloeren en golf- en damwandprofielplaten aan te schaffen. Mocht u liever loodsen willen huren, dan is dat ook zeker mogelijk. De Romneyloodsen, Variantloodsen en de industrieplaten vloeren zijn ook beschikbaar voor verhuur. Mocht u een loods willen huren, dan kunt u ervoor kiezen om loods verlichting en magazijnstellingen mee te huren.

Restyling en loodsrenovatie

Is uw loods aan vervanging toe? Maar heeft u eigenlijk niet genoeg budget om een nieuwe loods te kopen? Of vindt u het zonde om een nieuwe loods aan te schaffen omdat sommige delen van uw loods nog in goede staat zijn? Dan is het een optie om uw loods te laten renoveren. Renoveren is vaak voordeliger dan het kopen van een nieuwe loods. Wij kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren zodat uw loods weer een lange tijd meegaat. Denk aan het isoleren van de loods, uitbreiding, dak- en gevelbeplating of onderhoud en schadeherstel. En wilt u graag uw loods opknappen door bijvoorbeeld ramen te plaatsen? Ook dat kan bij Systeem Loodsen Bouw BV. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast de bovenstaande werkzaamheden kunnen wij ook bestaande loodsen verplaatsen en leveren tevens geprefabriceerde loodsen als bouwpakket voor export. Wij kunnen u deskundig advies geven over de gewenste uitvoering en alles voor u uit handen nemen. Wilt u meer weten over de diensten van Systeem Loodsen Bouw BV? Bekijk dan hier de complete lijst van onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar op 010 5190666.

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?