“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Bedrijfshal kopen

Wanneer u een bedrijfshal wilt kopen heeft u verschillende opties. Systeem Loodsen Bouw B.V. heeft verschillende type loodsen, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Daardoor kunt u een bedrijfshal kopen voor iedere bedrijfstak.

Een zadeldakloods als bedrijfshal kopen is een goed idee

De zadeldakloods is uitermate geschikt voor wanneer u een representatieve bedrijfsruimte nodig heeft. Een groot voordeel van deze loods is dat deze geheel naar uw wens geleverd kan worden en is variabel in breedte, lengte, zijwandhoogte en dakhelling. Deze loodsen zijn uitermate goed te isoleren door deze te bekleden met sandwichpanelen en worden standaard uitgevoerd met o.a. aluminium zijwandgoten, een overheaddeur, loopdeuren en afwerking op maat.

Meer flexibiliteit nodig of een tijdelijk ruimte? Kies voor de variantloods!

Wanneer meer flexibiliteit nodig is, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf groeiende is, of voor tijdelijke projecten, dan is de variantloods een goede keuze. Deze loods met rechte zijwanden een gebogen dakconstructie is verkrijgbaar met een vrije overspanning van 5 tot 15 meter breed en in iedere gewenste lengte, waardoor u de vrijheid heeft in de grootte en verschillende zijwand- en nokhoogtes. Door prefabricering zijn onze variantloodsen relatief snel te monteren en weer eenvoudig te demonteren, waardoor deze ook uitermate geschikt zijn voor tijdelijke projecten en verhuur.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Behalve de Zadeldakloods en de Variantloods zijn er nog diverse andere type loodsen beschikbaar bij loodsenspecialist Systeem Loodsen Bouw B.V. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een bedrijfshal, maar is het voor u lastig te bepalen welke loods het meest geschikt voor u is? Bekijk onze projecten ter inspiratie of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag. Hiervoor kunt u bellen met het telefoonnummer 010 – 519 06 66.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?