“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Zadeldakloods

De Zadeldakloods die precies past bij uw wensen is te koop bij Systeem Loodsen Bouw B.V. en wordt geheel naar uw wens geleverd in een door u aan te geven breedte, lengte, zij- en nokhoogte. Deze loods heeft een traditionele bouwvorm, gekenmerkt door de rechte zijwanden en een hellend dak, met de nok in het midden. Dit soort loodsen is uitermate geschikt voor permanent gebruik doordat de materialen kwalitatief zeer hoogwaardig zijn en doordat de loods onderhoudsarm is. Ook zijn er voor de Zadeldakloods zeer goede isolatieoplossingen te koop, waardoor u bij elk weertype een comfortabele bedrijfsruimte ter beschikking hebt.

De specialist heeft altijd de juiste Zadeldakloods te koop

De Zadeldakloods is uitermate geschikt als permanente bouw, met een goede uitstraling die bij alle bedrijfsdoeleinden past. Deze loodsen worden opgebouwd uit een staalconstructie van IPE profielen en naar keuze bekleed met een enkelwandige beplating van bijvoorbeeld damwandprofielplaten of sandwichpanelen wanneer de hal in geïsoleerde uitvoering gewenst is. Met een geïsoleerde Zadeldakloods heeft u in de winter een warme werkplek, terwijl de isolatie de warmte in de zomer buiten houdt.

Waarom kiezen voor een Zadeldakloods?

Doordat de Zadeldakloods bedoeld is voor permanent gebruik, zijn de onderdelen en afwerkingen altijd van uitstekende kwaliteit en wordt de Zadeldakloods geheel naar uw wens gerealiseerd. In standaard uitvoering worden deze loodsen al zeer exclusief geleverd. Ze worden voorzien van een beplating met een hoogwaardige coatinglaag, overheaddeur(en), loopdeuren en zijwandgoten. Optioneel zijn er voor uw Zadeldakloods raamkozijnen, verdiepingsvloeren en binnenwanden te koop.

Bepaal zelf hoe uw Zadeldakloods eruitziet!

Een Zadeldakloods of Zadeldakhal is een zeer representatieve bedrijfshal, welke geheel naar uw wens gerealiseerd wordt. Een zadeldakloods is te koop met verschillende opties. Hierover adviseren wij u heel graag. Wij bekijken wat precies uw behoefte is en ontwerpen vervolgens de Zadeldakloods die daar het best bij past. Bel voor het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken 010 – 519 06 66. Kijk voor een beeld van onze werkzaamheden naar onze projecten.

 

 

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?