“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Loods te huur

Als specialist in de loodsenbouw heeft Systeem Loodsen Bouw B.V. uit Bergschenhoek voor alle (bedrijfs) doeleinden een loods te huur. Door prefabricering zijn onze systeemloodsen type Variantloods en Romneyloods uiterst snel te monteren en te demonteren, waardoor deze zeer geschikt zijn voor tijdelijke projecten en evenementen.

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat een loods te huur heeft?

Wanneer u een loods wilt huren, zoekt u een betrouwbaar bedrijf zodat u binnen een mum van tijd beschikt over de gewenste ruimte. Deze betrouwbare partner is Systeem Loodsen Bouw B.V. Wij zijn sinds 1983 de specialist in de bouw, verkoop en verhuur van verschillende type loodsen en bedrijfshallen. Wanneer u een loods huurt nemen wij graag het gehele traject voor u uit handen. Natuurlijk geven wij u persoonlijk advies en regelen wij desgewenst ook de eventuele aanvraag van de bouwvergunning. Zo wordt het gehele traject geheel door ons verzorgd, zodat u zich kunt focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Huur ook de volledige inrichting voor uw loods bij een betrouwbaar bedrijf uit Bergschenhoek

Behalve onze systeemloodsen, hebben wij ook de hele inrichting voor in uw loods te huur. Denk hierbij aan betonplaten- vloeren, magazijnstellingen en de verlichting. Door het huren van een loods profiteert u optimaal van de voordelen en werkt u de komende jaren in een prettige werkomgeving die van alle gemakken is voorzien, zodat u uw werk optimaal kunt doen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wanneer u een loods wilt huren zijn er verschillende mogelijkheden. Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op via 010 – 519 06 66.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?