“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Loods te koop

Systeem Loodsen Bouw B.V. heeft diverse opties als u een loods zoekt die te koop is. Wilt u bijvoorbeeld een grote loods of een bedrijfsloods kopen? Wij hebben voor ieder doel een geschikte hal beschikbaar. Deze voldoen altijd aan de actuele eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Wanneer u besluit een loods te kopen, wordt deze altijd snel bij u geplaatst. Ook hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Wanneer u een bedrijfsloods gaat kopen, is deze eenvoudig aan te passen in de breedte en hoogte.

Een loods te koop in verschillende varianten

Zoekt u een sterke, maar lichtgewichte hal, welke geheel aan de hedendaagse constructieve vereisten voldoet, dan raden wij de Romneyloods aan. Deze loods heeft een onmiskenbare halfronde vorm, met een authentieke industriële uitstraling. Door het lichte gewicht heeft deze bedrijfshal geen zware fundering nodig. Een ander voordeel van de Romneyloods is dat deze eenvoudig te isoleren en te verplaatsen is. Hij is zowel nieuw als tweedehands te koop.

Maak optimaal gebruik van de ruimte door een grote loods te kopen

Met de Variantloods maakt u optimaal gebruik van de ruimte, doordat deze rechte zijwanden heeft. De breedte is zeer flexibel. Door het halfronde dak is een vrije overspanning van vijf tot vijftien meter mogelijk. Ook is de Variantloods eenvoudig te schakelen, wat inhoudt dat er meerdere aan elkaar gekoppeld worden. De Variantloods kan tijdelijk, maar ook permanent gebruikt worden. Doordat de loods zowel nieuw als gebruikt te koop is, is het kopen van deze loods altijd prijsgunstig.

Een permanente bedrijfsloods kopen

Zoekt u een loods die te koop is voor permanent gebruik? Ga dan over tot het kopen van een loods met zadeldak. Deze zadeldakloods kent een uitstekende kwaliteit en is net zoals onze andere loodsen goed aan te passen aan uw behoeften. Ook is de Zadeldakloods onderhoudsarm en hierdoor uitermate geschikt voor permanent gebruik. U kunt de loods kopen voor diverse bedrijfsdoeleinden.

Ontdek de ideale loods voor uw werkzaamheden

Bent u benieuwd welke grote loods of bedrijfsloods u het best kunt kopen voor uw bedrijf? Als experts in systeembouw helpen wij u graag bij het beantwoorden van deze vraag. Maak daarom snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek via 010 – 519 06 66, dan bespreken we zo spoedig mogelijk uw wensen en behoeften, zodat u de juiste loods kunt kopen voor uw doeleinden.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?