Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijfsruimte optimaal te benutten. Hier komt systeembouw voor bedrijfshallen om de hoek kijken. Bij Systeem Loodsen Bouw B.V. begrijpen we de behoeften van bedrijven als de uwe en bieden we u de perfecte oplossing voor uw ruimtevereisten.

Wij zijn expert in systeembouw voor bedrijfshallen in allerlei formaten

Systeembouw voor bedrijfshallen is de ideale keuze voor ondernemingen die snel en kostenefficiënt een hoogwaardige bedrijfsruimte willen laten realiseren. Onze geavanceerde bouwsystemen bieden niet alleen flexibiliteit in ontwerp, maar ook duurzaamheid en energie-efficiëntie. Onze systemen zijn ontworpen met het oog op de toekomst en voldoen aan de strengste normen voor isolatie en milieuvriendelijkheid. Het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken zorgt ervoor dat uw bedrijfshal niet alleen functioneel is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Wilt u een kant-en-klare loods huren? Ons bedrijf is onder meer gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van loodsen. Tevens kunt u bij ons terecht voor renovatie en restylen van bestaande loodsen en bedrijfshallen, met werkzaamheden als isoleren, verlening, gevel/wand, dak beplating, onderhoud en schadeherstel.

Romneyloods

De Romneyloods is de bekende halfronde loods, deze vorm maakt de loods uitermate sterk waardoor zware constructies overbodig zijn. Met een constructie van gebogen buisspanten of IPE profielen kan een vrije overspanning van 7,60 meter tot 21 meter gerealiseerd worden, met verschillende nokhoogtes.

Variantloods

De Variantloods (Varianthal) is een loods met rechte zijwanden en een gebogen (halfrond) dak, afgeleid van het Romneyloods concept. Het voordeel is dat door de rechte zijwanden de gehele ruimte optimaal te benutten is.

Zadeldakloods

De Zadeldakloods is een loods met rechte zijwanden en een hellend dak met de nok in het midden (puntdak). Door de rechte wanden is de binnenruimte optimaal te benutten. Vrije overspanningen van 5 tot 25 meter mogelijk met verschillende zijwand en nokhoogtes.

Kwaliteit en Veiligheid

Sinds de oprichting in 1983 zijn kwaliteit en een goede service ons handelsmerk. Wij maken uitsluitend gebruik van eerste klas kwaliteitsmaterialen welke voldoen aan de hedendaags vereiste normen. Om de veiligheid op de werkvloer te beheersen maken wij gebruik van een veiligheid- beheerssysteem en zijn VCA gecertificeerd. Kortom Systeem Loodsen Bouw BV is een betrouwbare partner waar U kwaliteit en een goede service van kunt verwachten.

Snel en Flexibel

Dankzij onze moderne werkplaats, ruime opslag mogelijkheden, eigen transportmiddelen, werkmaterieel en gemotiveerde montageploegen kunnen wij tijdelijke of permanente loodsen bijzonder snel leveren. Tevens kunnen wij zorgdragen voor de complete inrichting ervan, met verhuur of verkoop van onder andere verlichting, magazijnstellingen en (industrie) vloeren.

Totaaltraject

De gebruiksmogelijkheden van onze systeemloodsen zijn legio. Voor alle sectoren kunnen wij de gewenste opslag- of (werk) ruimte creëren. Wij kunnen daarvoor het totale traject verzorgen, van meedenken over de gewenste uitvoering, het adviseren hierover en het regelen van de bouwaanvraag tot en met de vervaardiging van tekeningen, de uitvoering van sterkteberekeningen en de eindmontage.

Projecten

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Heeft u een vraag over onze systeembouw of heeft u interesse in het laten bouwen van bedrijfshallen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een indruk van onze werkzaamheden en eerdere projecten kunt u ons portfolio bekijken. Wij zijn trots op onze succesvolle projecten en zijn ervan overtuigd dat we ook voor uw bedrijf de perfecte systeembouwoplossing kunnen bieden.