“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Loods te huur Rotterdam

Als specialist in huurloodsen hebben wij voor verschillende (bedrijfs)doeleinden een loods te huur bij Systeem Loodsen Bouw B.V. uit Bergschenhoek, vlak bij Rotterdam. Door prefabricering zijn onze systeemloodsen type Variantloods en Romneyloods uiterst snel te monteren en te demonteren, waardoor deze zeer geschikt zijn voor tijdelijke projecten en evenementen.

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat een loods te huur heeft?

Wanneer u een loods wilt huren, is ons bedrijf in systeembouw de betrouwbare partner die u zoekt. Zo beschikt u binnen een mum van tijd over de juiste ruimte. Deze betrouwbare partner is Systeem Loodsen Bouw B.V. Wij zijn sinds 1983 de specialist in de bouw, verkoop en verhuur van verschillende type loodsen en bedrijfshallen. Wanneer u een loods huurt nemen wij graag het gehele traject voor u uit handen. Natuurlijk geven wij u persoonlijk advies en regelen wij desgewenst ook de eventuele aanvraag van de bouwvergunning voor onze huurloodsen. Zo wordt het gehele traject geheel door ons verzorgd, zodat u zich kunt focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Huur ook de volledige inrichting voor uw loods

Behalve onze huurloodsen, hebben wij ook de hele inrichting voor in uw loods te huur. Denk hierbij aan betonplaten- vloeren, magazijnstellingen en de verlichting. Door het huren van een loods profiteert u optimaal van de voordelen en werkt u de komende jaren in een prettige werkomgeving die van alle gemakken is voorzien, zodat u uw werk optimaal kunt doen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd of wij een geschikte loods te huur hebben staan, of wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op via 010 – 519 06 66. Wij bouwen en leveren onze huurloodsen in heel Nederland. Ook wanneer u niet uit Rotterdam of omgeving komt, schakelt u ons in voor het huren of kopen van een loods. Bekijk onze projecten voor een beeld van onze loodsen.

 

 

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?