Renovatie bedrijfshallen

“Op zoek naar een loods en/of opslagruimte?”

Home » Renovatie bedrijfshallen

Voordelen

  • Renovatie op maat
  • Verbetering uitstraling en eventuele isolatiewaarden
  • Waardebehoud (vermeerdering) van het object
  • Efficiënte en snelle aanpak
  • Veelal kunnen bedrijfsactiviteiten gewoon doorgaan

Renovatie van uw bedrijfshal

Systeem Loodsen Bouw B.V. is dé expert in de renovatie van een bedrijfshal. Voldoet een bestaande loods of bedrijfshal niet meer aan uw gewenste uitstraling? Zijn de gevelbekleding en het dacht in slechte staat of voorzien van asbesthoudende beplating, bijvoorbeeld? Dan is het renoveren of restylen van een bestaande loods of bedrijfshal de juiste optie. De experts van ons bedrijf voor en deze en diverse andere werkzaamheden graag voor u uit.

Waarom laat u de renovatie van uw bedrijfshal over aan een specialist?

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van loodsen- en hallenbouw voor diverse sectoren, staat ons bedrijf garant voor een vakkundige renovatie van uw bedrijfshal en uitvoering van de werkzaamheden. Wanneer de renovatie van uw bedrijfshal is afgerond kunt u er zeker van zijn dat deze weer als nieuw is en vele jaren vooruit kan. Wilt u uw bedrijfshal laten renoveren in combinatie met een asbestsanering? Wij nemen dit hele traject voor u uit handen, door dit uit te voeren in samenwerking met deskundige relaties. Het In het geval van een renovatie in combinatie van een asbestsanering, kunnen wij het hele traject voor u uit handen nemen, door dit uit te voeren in samenwerking met deskundige relaties. Het hele traject van inventarisatierapport tot eind montage wordt dan vloeiend op elkaar afgestemd en in een zo kort mogelijke periode gerealiseerd.

Welke bedrijfshal laat u renoveren?

Systeem Loodsen Bouw B.V. is de specialist in de bouw van allerlei soorten loodsen en het renoveren van bedrijfshallen. Iedere loods of bedrijfshal, zoals een zadeldakhal, heeft zijn eigen voordelen, waarvan u optimaal profiteert wanneer u uw bedrijfshal laat renoveren. Bij een renovatie kunt u uw loods ook meteen laten aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u de loods onder andere laten isoleren of verlengen, maar kunt u ook uw bestaande loods laten verplaatsen.

Laat een plan van aanpak maken

Iedere renovatie is anders. Laat daarom een persoonlijk plan van aanpak maken door onze specialisten. Zo weet u zeker dat de renovatie van uw bedrijfshal op een goede manier verloopt. Voor het maken van een plan van aanpak gaan wij graag met u in gesprek. Maak daarom een afspraak door contact met ons op te nemen via 010 – 519 06 66.

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?