“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Romneyloods

Wanneer u een Romneyloods wilt huren of kopen, heeft u bij Systeem Loodsen Bouw B.V. verschillende mogelijkheden. Deze loods is namelijk eenvoudig aan te passen aan uw wensen. Ook is de loods door zijn halfronde vorm zeer sterk en zijn er geen zware funderingsconstructies nodig.

De Romneyloods is ideaal voor ieder bedrijf

Doordat de Romneyloods zeer flexibel is aan te passen, is deze geschikt om te kopen of huren voor alle bedrijfsdoeleinden en tegenwoordig ook vaak als tijdelijk onderkomen op festivals. De loods is standaard voorzien van grote schuifdeuren en een loopdeur. Ook in de zijwanden worden desgewenst ingangen gemaakt, scheidingswanden en stevige verdiepingsvloeren.

De Nissenloods: de kleine Romneyloods

Een Nissenloods die u ook bij loodsenspecialist Systeem Loodsen Bouw B.V. kunt kopen of huren is eigenlijk een kleinere versie van de Romneyloods. Een Nissenloods wordt tegenwoordig opgebouwd uit een stevige constructie, die aan de hedendaagse vereisten voldoet. De standaard breedte van deze loodsen zijn 5,00 meter en 7,60 meter breed, de nokhoogtes van deze halronde loodsen zijn maximaal 3,20 meter en 3,80 meter.

De beplating van een Romneyloods

De Romneyloods is standaard voorzien van een beplating van golfplaten op de zijwanden en het ronde dak. Deze golfplaten zijn aan de buitenzijde voorzien van een polyester siliconen coatinglaag in diverse standaard kleuren te verkrijgen. De binnenzijde is voorzien van een interieur coatinglaag in de kleur grijswit. De kopwanden kunnen eventueel met andere materialen dan de golfplaten bekleed worden. Om het gewenste daglicht in de hal te krijgen worden er lichtdoorlatende golfplaten van polyester of polycarbonaat aangebracht. Tevens is de Romneyloods eenvoudig te isoleren door middel van een dubbele beplating met daartussen een isolatiemateriaal.

Kies ook voor onbeperkte mogelijkheden

Wanneer u besluit een Romneyloods te kopen of huren, profiteert u van onbeperkte mogelijkheden. De grote kracht van deze bedrijfshal is dat deze loods geheel naar uw wensen is aan te passen. Hoe hoog, breed of lang uw loods ook moet worden, alles is mogelijk. Laat ons uw wensen weten en wij bouwen de loods die precies aan die wensen voldoet. Geef uw wensen door via 010 – 519 06 66.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?