“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Zadeldakhal

Heeft u een representatieve bedrijfsruimte nodig, dan is een Zadeldakhal van Systeem Loodsen Bouw B.V. een goede optie. Deze loods is geheel naar uw wens leverbaar in iedere gewenste lengte, met verschillende zijwand- en nokhoogtes en een breedte tot wel 25 meter in één vrije overspanning. Afhankelijk van de afmeting zijn er diverse funderingen mogelijk. Kiest u ervoor een kleine Zadeldakhal te kopen? Dan volstaat een fundering bestaande uit prefab betonplaten. Bij een grotere Zadeldakhal wordt geadviseerd ook een betonfundering met eventuele vloer te kopen.

Zoekt u permanente bedrijfsruimte? Een Zadeldakhal kopen is een goede optie!

De Zadeldakhal is uitermate geschikt als permanente bouw, met een goede uitstraling die bij ieder bedrijfstype en particulier gebruik past. Deze loodsen worden opgebouwd uit een staalconstructie van IPE profielen. Ook worden ze naar keuze bekleed met een enkelwandige beplating van bijvoorbeeld damwandprofielplaten of sandwichpanelen wanneer u een extra geïsoleerde hal wenst. Met een geïsoleerde Zadeldakhal heeft u in de winter een warme werkplek, terwijl de isolatie de warmte in de zomer buiten houdt.

Profiteer van de sterke punten wanneer u een Zadeldakhal gaat kopen

Doordat de Zadeldakhal bedoeld is voor permanent gebruik, zijn de onderdelen en afwerkingen altijd van uitstekende kwaliteit en wordt de hal geheel naar uw wens gerealiseerd. In standaard uitvoering worden deze hallen al zeer exclusief geleverd. Voorzien van een beplating met een hoogwaardige coatinglaag, overheaddeur(en), loopdeuren en zijwandgoten. Optioneel zijn er voor uw Zadeldakhal raamkozijnen, verdiepingsvloeren en binnenwanden te koop.

Hulp bij het ontwerpen van uw perfecte bedrijfshal

Een Zadeldakhal is een zeer representatieve bedrijfshal, welke geheel naar uw wens gerealiseerd wordt. Er zijn vele opties mogelijk. Hierover adviseren wij u heel graag. Wij bekijken wat precies uw behoefte is en ontwerpen vervolgens de Zadeldakhal die daar het best bij past. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken 010 – 519 06 66. Ook voor de renovatie van uw bedrijfshal kunt u bij ons terecht.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?