“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Variantloods

Een Variantloods is een bedrijfshal die te koop is in vele varianten. Vandaar ook de naam. Hoe breed of lang uw loods ook moet zijn en welke accessoires u ook wenst bij uw loods, bij Systeem Loodsen Bouw B.V. is het vrijwel allemaal mogelijk. De Variantloods is te koop vanaf een breedte van 5,00 meter tot 15,00 meter in één overspanning. Door gebruik te maken van een tussenconstructie is de Variantloods te koop in geschakelde uitvoering, waardoor deze zo breed en lang geleverd kan worden als gewenst. Dat is nog eens flexibiliteit!

Maak uw Variantloods compleet met de juiste accessoires, te koop bij de specialist

De Variantloods is niet alleen qua afmetingen in vele varianten leverbaar, maar ook in uitvoering. Van heel basic met een enkele beplating van golfplaten en standaard schuifdeuren, tot een volwaardige bedrijfshal in geïsoleerde uitvoering met sandwichpanelen op de kop- en zijwanden en een overheaddeur. Ook zijingangen, ramen, scheidingswanden en verdiepingsvloeren behoren tot de mogelijkheden. Kortom, u stelt uw eigen loods samen in de gewenste afmetingen en met verschillende opties om een Variantloods te kopen die van alle gebruikersgemakken is voorzien.

Een variantloods kopen is altijd een goede keuze

Het kopen van een nieuwe of tweedehands Variantloods is een goede keuze voor alle (bedrijfs)doeleinden. Dit komt vooral doordat de loods altijd efficiënt in te delen is. Deze is namelijk precies op uw ruimte- en gebruikersbehoefte af te stemmen. Daarnaast kiest u met een Variantloods voor een bedrijfshal die snel gemonteerd en gedemonteerd kan worden, waardoor deze uiterst geschikt is voor tijdelijke projecten. Door alle mogelijkheden en opties is de loods zeker zo geschikt is voor permanent gebruik. Door de uitstekende kwaliteit van de materialen en onderdelen van de loods heeft u voor vele jaren een duurzame bedrijfsruimte. En komt u toch ruimte te kort? Laat dan uw Variantloods of varianthal uitbreiden door deze te verlengen en uit te breiden met verschillende onderdelen die u kunt kopen.

Altijd persoonlijk advies

Omdat er zoveel mogelijk is, kunt u wellicht wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van uw ideale Variantloods. Daarvoor staan wij altijd voor u klaar. Wij ontvangen u graag voor een persoonlijk gesprek om te vertellen wat wij doen. De koffie staat klaar! Maak een afspraak via telefoonnummer 010 – 519 06 66.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?