“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Renovatie bedrijfshal

Voor de renovatie van een bedrijfshal zijn er tal van redenen. Heeft uw loods of bedrijfshal gevelbekleding of een dak in slechte staat, of is deze voorzien van asbesthoudende beplating? Dan is het renoveren of restylen van een bestaande loods of bedrijfshal een goede optie. Dat realiseert Systeem Loodsen Bouw B.V. graag voor u.

Waarom laat u de renovatie van uw bedrijfshal over aan een specialist?

Door jarenlange ervaring op het gebied van loodsen- en hallenbouw voor diverse sectoren, staat Systeem Loodsen Bouw B.V. garant voor een vakkundige renovatie van uw bedrijfshal en uitvoering van de werkzaamheden. Wanneer de renovatie van uw bedrijfshal is afgerond kunt u er zeker van zijn dat deze weer als nieuw is en vele jaren vooruit kan. In het geval van een renovatie in combinatie van een asbestsanering, kunnen wij het hele traject voor u uit handen nemen, door dit uit te voeren in samenwerking met deskundige relaties. Het hele traject van inventarisatierapport tot eind montage wordt dan vloeiend op elkaar afgestemd en in een zo kort mogelijke periode gerealiseerd.

Welke bedrijfshal laat u renoveren?

Systeem Loodsen Bouw B.V. is de specialist in de bouw van de Romneyloods, de Variantloods en de Zadeldakloods. Iedere loods of bedrijfshal, zoals een zadeldakhal, heeft zijn eigen voordelen, waarvan u optimaal profiteert wanneer u uw bedrijfshal laat renoveren. Bij een renovatie kunt u uw loods ook meteen laten aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u de loods onder andere laten isoleren of verlengen.

Laat een plan van aanpak maken

Iedere renovatie is anders. Laat daarom een persoonlijk plan van aanpak maken door onze specialisten. Zo weet u zeker dat de renovatie van uw bedrijfshal op een goede manier verloopt. Voor het maken van een plan van aanpak gaan wij graag met u in gesprek. Maak daarom een afspraak via 010 – 519 06 66.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?