“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Prefab loods kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om een prefab loods te huren of kopen? Systeem Loodsen Bouw B.V. uit Bergschenhoek is de ideale keuze. Wij bieden hoogwaardige prefab systeemloodsen, zowel in standaarduitvoering als op maat. Een prefab loods kopen of huren bij ons betekent efficiëntie en maatwerk, zodat de loods perfect aansluit op uw behoeften.

Bij ons kunt u een prefab loods kopen op maat

Of u nu een prefab loods wilt huren of kopen, wij bereiden deze in onze werkplaats volledig voor op de bouw. Als u kiest voor een op maat gemaakte prefab loods, wordt deze nauwkeurig afgestemd op uw wensen. U heeft de controle over de afmetingen en kunt beslissen of u de loods wilt isoleren. Een geïsoleerde loods is uitermate geschikt voor allerlei bedrijfstoepassingen. Als de prefab loods niet helemaal aan uw eisen voldoet, bieden wij ook diverse andere opties aan, zoals de Nissenhut. Wij zijn er om u te helpen bij het vinden van de perfecte prefab systeemloodsen voor uw specifieke behoeften.

Prefab systeemloodsen zijn efficiënt in bouw en gebruik

Prefab systeemloodsen zijn een revolutionaire stap vooruit in de wereld van loodsbouw. Deze loodsen worden in gecontroleerde omstandigheden in onze werkplaats vervaardigd, waarbij hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken worden gebruikt. Het resultaat is een loods die niet alleen kostenefficiënt kan worden gebouwd, maar ook een buitengewoon hoge mate van flexibiliteit en duurzaamheid biedt. Wilt u deze loods laten plaatsen op een locatie? Wij helpen u graag.

Vraag ons om persoonlijk advies

Bent u van plan om een prefab loods te huren of te kopen voor een locatie in Nederland? Wij helpen u graag met het samenstellen van een complete loods. Of het nu een tijdelijke loods of een permanente huisvesting voor uw bedrijf betreft; dankzij onze kennis van systeembouw bent u verzekerd van maatwerk van hoge kwaliteit. Wij assisteren u graag bij het vinden van de meest geschikte loods. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze eerdere projecten voor een impressie van de loodsen.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?