“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Nissenhut kopen

Wilt u een Nissenhut kopen of huren die voldoet aan al uw wensen? Bij Systeem Loodsen Bouw B.V. uit Bergschenhoek, vlak bij Rotterdam, vindt u precies wat u zoekt. Wilt u een Nissenhut huren of kopen van ons, dan profiteert u van uitstekende kwaliteit en een makkelijk te plaatsen loods. De hutten zijn erg veelzijdig in gebruik en worden gebruikt voor diverse doeleinden. Zo gebruikt u de hut bijvoorbeeld als opslagloods of als bedrijfsloods.

Een Nissenhut kopen die op maat gemaakt wordt

De Nissenhut, ook wel Nissenloods genoemd, die u bij ons kunt kopen of huren, is een kleinere versie van de Romneyloods. We bouwen de loods op uit een stevige constructie, die volledig aan de hedendaagse eisen voldoet. De standaard afmetingen van deze loodsen zijn 5,00 meter en 7,60 meter breed en de nokhoogtes van deze halfronde loodsen zijn maximaal 3,20 meter en 3,80 meter.  Het is echter ook mogelijk om een Nissenhut op maat te laten maken in plaats van een te huren. Dit kan tevens met een Prefab loods en een Varianthal.

Neem contact op met onze medewerkers

Wilt u een Nissenhut huren of kopen, of wilt u weten welke loods het best bij uw toepassing past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk en professioneel advies en beantwoorden al uw vragen. We vertellen u graag wat de diverse mogelijkheden zijn van onze loodsen, zowel voor de standaarduitvoeringen als maatwerk. Bel voor het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken 010 – 519 06 66.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?