“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Loods bouwen Rotterdam

Wanneer u een loods wilt laten bouwen, heeft u bij Systeem Loodsen Bouw B.V. uit Bergschenhoek, vlak bij Rotterdam, veel mogelijkheden. Wij hebben namelijk diverse typen loodsen in ons assortiment. Het grote voordeel van onze systeemloodsen is dat deze zeer flexibel zijn. De verschillende delen zijn leverbaar in diverse hoogte- en lengtematen en geheel naar uw wens te realiseren. Wilt u een flexibele loods laten bouwen? Kies dan voor de experts in loodsbouw van ons bedrijf.

Een bedrijfsloods of flexibele loods laten bouwen

Wanneer u een nieuwe loods wilt laten bouwen, zijn er diverse types beschikbaar. Een overzicht van de typen loodsen die wij leveren:

  • De Zadeldakloods ziet er zeer representatief uit en wordt geheel naar uw wens in breedte, hoogte en lengte samengesteld. Hierdoor is deze loods zeer geschikt voor permanent gebruik en geschikt voor alle bedrijfsdoeleinden.
  • De Variantloods is zeer flexibel in uitvoering en door prefabricering uiterst snel op te bouwen. Daarbij is deze loods voor alle bedrijfsdoeleinden inzetbaar, zowel tijdelijk (verhuur) als permanent (verkoop).
  • De Romneyloods is de klassieke halfronde loods, maar voldoet door innovatie volledig aan de hedendaagse normen. Net als de Variantloods is deze eenvoudig te verlengen, te isoleren en door prefabricering snel te plaatsen. De loods is zowel tijdelijk (verhuur) als permanent (verkoop) inzetbaar.

Laat het bouwen van een loods over aan de experts in loodsbouw

Systeem Loodsen Bouw B.V. in Bergschenhoek, in de buurt van Rotterdam, is al sinds 1983 gespecialiseerd in systeembouw voor bedrijfshallen door heel Nederland. In die tijd hebben wij regelmatig diverse loodsen gebouwd voor allerlei sectoren. Wij helpen u bij het gehele proces; van het adviseren over het ontwerpt tot het regelen van de bouwaanvraag en de eindmontage. Bekijk onze projecten voor een beeld van onze loodsen.

Wilt u een loods laten bouwen? Neem contact met ons op

Wilt u een flexibele loods of een bedrijfsloods laten bouwen door experts in loodsbouw? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. We nemen graag uw wensen en behoeften door en voorzien u van persoonlijk advies. Bel ons voor het maken van een afspraak via 010 – 519 06 66.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?