“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Home » Gebruikte loodsen

Wij bieden een groot aanbod aan gebruikte loodsen te koop aan. Bent u op zoek naar een gebruikte of tweedehands loods die te koop wordt aangeboden? Dan zit u bij ons goed. De gebruikte loodsen zijn een slimme en kosteneffectieve keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige bedrijfsruimte zonder de kosten en de tijd die gepaard gaan met nieuwbouw. Ook de gebruikte loodsen zijn aan te passen aan uw wensen en behoeften. Deze worden voor levering geheel nagelopen of alle onderdelen nog aan de kwaliteitseisen voldoen.

Gebruikte loodsen zijn een voordelige maar goede oplossing

Wanneer u een loods of bedrijfsruimte nodig hebt, maar liever niet wil investeren in een nieuwe of gehuurde loods, bekijk dan ons aanbod en vind een gebruikte loods die te koop wordt aangeboden. Het kopen van een gebruikte loods is voordeliger dan het laten bouwen van een nieuwe. Tevens zijn onze gebruikte loodsen vaak direct beschikbaar, waardoor u snel over extra ruimte kunt beschikken. Hoewel een tweedehands loods wel gebruikt is, voldoen al onze bedrijfshallen aan strenge bouwnormen. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bieden duurzaamheid dankzij goede isolatie. Ook wanneer u een tijdelijke loods nodig hebt, zijn onze gebruikte loodsen een goede uitvalbasis.

Snel de juiste loods bij uw bedrijf

Ons aanbod van gebruikte loodsen omvat verschillende groottes en specificaties. U heeft de keuze uit diverse types om de loods te vinden die bij uw bedrijf past. Bekijk bijvoorbeeld onze nissenhut. Geeft u de voorkeur aan een varianthal? Ook die bieden wij te koop aan. Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar de juiste gebruikte loods die bij ons te koop staat.

Advies nodig?

Bent u op zoek naar een kosteneffectieve en direct beschikbare bedrijfsruimte? Overweeg dan onze gebruikte loodsen en ontdek hoe ze uw bedrijf kunnen ondersteunen en laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons systeembouwbedrijf op om de beschikbare opties te bespreken. Voor een impressie van onze eerdere projecten neemt u een kijkje in ons portfolio.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?