“Omdat onze loodsen geschikt zijn voor diverse doeleinden is het plaatsen daarvan een goede oplossing.”

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Doordat wij onze systeemloodsen ook verhuren en ook de inkoop verzorgen, hebben wij altijd gebruikte materialen in omloop. Ook hebben we gebruikte loodsen te koop.  Daardoor is er altijd een passende oplossing wanneer u een tijdelijke of permanente loods zoekt. Wat uw budget ook is. Ook gebruikte loodsen zijn aan te passen aan uw wensen en behoeften. Deze worden voor levering geheel nagelopen of alle onderdelen nog aan de kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast biedt het gebruik van tweedehands loodsen nog meer voordelen.

Gebruikte loodsen zijn een voordelige maar goede oplossing

Wanneer u een loods of bedrijfsruimte nodig hebt, maar liever niet wil investeren in een nieuwe  of gehuurde loods, dan biedt een gebruikte loods wellicht een passend alternatief. Dan heeft Systeem Loodsen Bouw B.V wellicht een oplossing. Wij hebben een ruim assortiment loodsen. Deze loodsen zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals opslag en werkplaats.

Snel de juiste loods bij uw bedrijf

Een ander voordeel van gebruikte loodsen is dat deze snel leverbaar zijn. Wij hebben altijd een groot aantal gebruikte loodsen op voorraad, waardoor deze relatief snel geleverd worden. Ook deze loodsen zijn eenvoudig op maat te maken. Zo heeft u altijd snel de juiste loods bij uw bedrijf.

Advies nodig?

Er zijn veel verschillende soorten loodsen en diverse opties beschikbaar. Wanneer u advies nodig heeft bij het maken van uw keuze of nieuwsgierig bent naar het actuele aanbod aan gebruikte loodsen, dan helpen wij u graag. Bij vragen zijn wij bereikbaar op 010 – 519 06 66.

N

Zo efficiënt en goedkoop mogelijk

N

Altijd een comfortabele werkplek

N

Hoogte en breedte aanpasbaar

Voordelen van onze systeemloodsen

  • Uiterst snelle levering, montage en demontage
  • Flexibel in lengte, breedte en hoogte
  • Eenvoudig te isoleren, verplaatsen en te verlengen
  • Geen zware fundering nodig
  • Prijsgunstig, zowel huur als koop
  • Verkoop nieuw én gebruikt

Projecten

Heeft u een vraag? Wilt u graag meer informatie?